Noggeeersst!<3

Hahah Igår for jag till bure till badet. Skulle träffa Em4 ( Necrofilen) och Arr3 (Snällaste). VI bada sen for vi till Arr3 och stapla ved, tjänade en energidricka. Körde till Em4s stuga och for igen för att äta. När vi hade ätit så fiskade vi, vi va inte dåliga vi fick 13 fiskar! Sen åt vi underbar efterrätt. Körde till Arr3 basta och hoppade sturre.. Sen såg vi skräckis :S Den va jätte failad. Sen Hem och godnatt.
Idag Så fiska vi igen, fick typ 7st. For till Em4s hus och spelade Cod och LOL. Éfter ett tag så for vi ut och körde cross och fyrhjuling. Emelie körde fyrhjulingen och jag crossen, hahah Jag stegra över!!! Va så jävla kul! :D Nu ska jag ut och gå med hunden
hejhej<3
Min sötis Killen<<3

Sand i ögonen..

Hejhej som jag sa igår så vakna jag kl6 idag, inte pigg man va när man inte kunde somna före typ 2-3 tiden. Spelat boll hela dagen men med min stora förvåning tyckte jag de var roligare att stå i mål. Bada Några gånger, egdeåå. Vårt lag åkte ut ur cupen, men jag ville stanna och kolla på finalen.Subwayclub va i finalen och Clara hade skadat sig så jag fick hoppa in för henne. Clara hade spelat jätte bra hela dagen, synd att hon inte spela sista då kanske de skulle gått lite bättre. De varv ändå ganska jämnt i finalen. De var en tjej som slog mig på käften 5 gånger, till den spräckte.. Dommarna såg de min sket ire totalt. Hann inte gå ut och ge igen... så nästa gång jag möter dom i fotboll borde hon inte va lika kaxig, för jävlar vad jag ska ge igen. hihii När jag kom hem blev de surströmming med min familj,Åsa,Jonny,Joel,Escher och Konrad. Till efterrätt for vi och köpte mjukglass i bergsbyn. Nu fundera jag om jag ska se film.
Nån som kan en bra film? (Kommentera) / Ische
Så där kan man också se ut :D

Sov gott vänner<3

Jag skriver alltid va jag gör. lämna kommentarer om VAD NI BRUKAR GÖRA! :D
Eller något ni tyck jag borde göra<3
Bild: Klippdykning:]

Här är jag BLOND!


2012-07-07

Tjooobree:D Idag Har jag kört moppe. Varit på max och åt..hade inget hemma :( Hjälpte mamma att handla. Drog till Bure och va med Arr3 och Emelie. For till Emelie sen. Spelade lite cod, hon ägde ut mig totalt! Körde hem, åt och vidare till boviken - haha igen. Träna lite fotboll sen bada vi.For med Anna och Sandra och tog en Lyxshake på Max. Ganska trevlig dag. Nyss kommit upp från badet, var skönt. Ska försöka sova nu, sov gott// Felicia<3
Just jaa PS: Hoppas vi syns imorgon på beach soccer cupen, måst vakna kl6 imorgon<3
haha ni få 2 bilder.. Mig som blond, jao. OCH Min Hjälm som jag fick när jag fyllde år -Tack mamma & pappa<3

Var ett tag sen :]

Tjooo, förlåt att jag inte har skrivit, men har varit upptagen med att vara fri! Har tagit moppe-kortet. Fast egentligen har jag inte kört så mycket. For till Emmas stuga Tisdag till Torsdag. Tuva sovde också där. Tisdagen badade vi, handla de, pratade och SMSA! På Onsdag så for vi till byske-havsbad. Träffade även Lisa där. På torsdag vare dags att fara hem. Skulle jobba, -hej bilskroten. Jens,Åsa och jonny kom och käka middag. Sen på kvällen for jag till boviken med Moa,Moa,Edvin,Edvin och Jojjo. Kom Hem typ 12 orka inte sova så jag hämta Markus och for till Max och köpte milkshake.
Fredag: For vill boviken igen, de var underbart väder. Kollade på beach fotbollen, efter tag drog vi till lilla stranden istället och bada.
De är de som har hänt tro jag.

En gammal bild: JAg vill så gärna klippa mig :]<3 Hej Hej / Fellz

RSS 2.0