Tuva gästbloggar!!!!<3<3<3<3

Hej alla bloggläsare♥
tänkte bara lägga läbka världens bästa blogg
www.tuvaluvaogren.blogg.se
Jag är hos Felle och ska fira Valborgs här:)))) Nu ska vi göra ngt kuligt HEJdå
TUVA ÖGREN ÄR FAN BÄST!!!!!!!!♥♥♥

alltid lika söta♥♥

Foto

Idag for jag till Sanna och vi tog kort.  www.sannaerikssons.blogg.se <-- Bilder finns där :D
Snart ska vi grilla! Tuvaaaa kom nyss
 
Vad Gillas mer den här eller

den här?


Nånting (ni som känner mig) aldrig trodde att jag skulle ha på mig

 haha tagga eller..
Idag Är de valborgs, Sanna,Sofie,Jennifer,Clas,Monica, Tuva & Kicki ska komma, de blir grillat. Skriver mer sen. PS: sorry för morgon frillan :P

2012-04-29

Tjenare, idag sovde jag hos Tuva igen har varit där hela helgen. Jag vakna typ in timme före henne, så då läste jag ut moppeboken medans jag vänta på att hon skulle vakna. Vi åt en riktigt god frukost ute i de fina vädret, Mjölk med jordgubbar och socker, även ett fullkornsbröd med ost och korv, mums.Efter ett tag gick vi till Stigs för Kicka var där med Eva & Lennart, satt där och hade trevligt. Sen bjöd Eva oss på fika, jag tog chokladmousse med limegrej och kola,TACK!!!!
Sen iväg på stan, leta kläder till skolavslutningen, Jag lovar har aldrig prövat så mycket kläder! Hittade iallafall. Köpte även målvaktshanskar. Hem, åt Tacos och sen for vi och spela fotboll före träningen. På träningen körde lite staffeter och jag, Wilma och Emma körde målvaktsträning efter de, i slutet vart de match var jätte kul, förlåt Lina. Nu är jag hemma, skönt.
Hejdå / Felicia Alva Wallmark
 Jag & Tuva i vintras. Vi är som vi är!!! deal with it :D <3 Haha yeah

Skönaste Helgen 2012-04-28

HejHej igår sove jag hos Tuvis. På dagen for vi och dela ut reklam med folket, jag, Tuva, Moa, Wilma, Sandra & Rebecca. Gick fort, När vi vänta på Kicki så stod det en kille i en dräckt med en kuk på och en blommig mössa mitt framför Icamaxi,haha. När Kicki kom och skulle fara så var de jätte svårt att ta sig ut och då kom en jävla surkärring och börja hacka på Kicki för hon trodde att Kicki hade tuta på henne, men de hade hon inte gjort. När vi kom hem var jag tvungen att direkt fara till Aha, körde lite moppe, kolla lite teoretiskt och sen for jag till bion. Jag, Tuva,Petter,Ingela Och Laban såg The Avengers. Den Va Awesome, jag tyckte Hulken var bäst. Sen åt vi på Dallas; jag,Tuva & Petter dela på en pizza.
På kvällen var jag & tuva med Emma & Samme. Vi såg "jag saknar dig" den va jätte konstig. Dagen slut Godnattt.
 Handlar om 2 systrar som tar hand om varandra och älskar varan så mycket. En dag, deras mammas födelsedag så vakna dom försent och måste skynda sig till bussen, de springer över gatan och PANG. Allt förändras.
 Hur Bra som helst, måste ses. Den är spännande och komisk.De måste rädda världen. Vi har Ironman, en egoist,miljoner,smartis med en riktig bra humor. Vi har Hulken den biffa galna gröna saken. Thor, Guden. Och några fler.. Som måste bekämpa den onde Loke (thors bror) och en annan värld. Riktigt fina scener.


Jaa Helg

Hej förlåt att jag inte han skriva igår. Jag tog bussen upp till stan, gick till sörböleskolan för att vänta på laget. Efter ett tag så kom dom, då jogga jag till sörvalla, träninig. vi hade nickträning igen, i slutet spela vi match mot 99:orna. Det sluta 3-0 jag gjord 2 mål och Wilma 1. Sen efter vi hade duscha och allt så for jag, Kicki och Tuva och åt på subway, jätte gott. Senare på kvällen var vi med Agnes och Emma vi gick till en lekpark och var helt flummiga. Sen fråga vi om Tuvas kille ville komma, de ville han, han tog med sig 2 kompisar också. Sen så byte jag och Emma telefon, inte bra. Hon skrev "hej älskling" till typ alla kille på min kontakt lista. De var nån som ringde tbx och hade ingenaning vem de va, han var jätte läskig och det var en kvinnan i bakrunden och jag fatta ingenting så jag lade på och radera kontakten.. Idag blir det att dela ut reklam och fara på Aha trafikskola.
Hejhej / Felicia
 Hihi Emma!

Sofie, tack :D

Var nyss ute med Killen, lämna Jenkiis cykel och sofie föjde mig en bit. Måste vara med dig snart Sofie <3
 Clas & Sötis Sofie i thailand 2008

Regn

En regnig dag idag, gör inte så mycket för de betyder att snön försvinner.
Igentligen ska jag har träningsmatch nu men jag var tvungen att ta hand om killen och hade ingen skjuts.
Förlåt Laget!
Ganska negativ för stunden, missar fotboll och måste göra franska läxan.
Nån som vet en bra film,kommentera. Nu blire att käka palt, hörs sen. / Felicia Alva WalllmarkSnart får jag köra dig :D

egå

Sitter och sms med Elias nu, lika trevligt som alltid.


Ovanligt..

Hejsan
Ovanligt idag har jag varit på skolan.
De var så otroligt skönt väder idag, första lektionen ute på idrotten lika med "Awesome".
Skulle sluta tjugo i fyra, men sluta nån minut tidigare för att hinna med stanbussen, till fotbollsträningen.
Träningen va kul, nickträning,passning och match.
Tuva Var en zebra,hihi.
Sedan hem åt och gick ut med min gulleplutt.
Nu är man hemma igen, har franskaläxa som måste göras.

 Dom tuffaste!!! <3


TjenaTjena

Hejsan folket. Idag hade jag kort dag till två. Första lektion var elevensval och jag har fotboll men glömde ombyte..:( Sen engelska och svenska.Vi såg en film på svenska, "Den osynlige" hette den. Den var faktiskt riktigt bra.Sen hem äta och till fotbollsträningen. Vi träna med sunnanå2 idag, de va kul.  Nu blir de läxa. / Felicia

   Den handla om en kille som heter Nicklas, en tänkare. En blir ner slagen av en tjej som heter Anneli, nästan död och lämnad i skogen.Han vaknar upp och ingen kan se eller höra honom.. eller..? Kommer dom hitta honom innan han dör, hur kommer alla andra känna sig när han är borta och varför kom Anneli och hennes gäng och slog ihjäl han. Hahah se filmen om du vill veta. Mycket bättre än man tro.

Tänkt börja skriva lite blogg igen

Hej idag har haft en tråkig men ganska skön dag. Jag sovde hos Tuva i natt, de var trevligt. Sen imorse tog jag bussen till Skellefthamn, time for school.. roligt. Men gissa va kul jag hade efter skolan, hem käka och tillbaks till skolan för jag hade utveklingssamtal. Tur vi åt god middag, vet inte riktigt va det var menmen. Vi for förbi ica och köpte lite onyttigt hihihi. Hem sen läxa, de är vad jag gjort idag. / Felicia :* <3
Bild från i sommras jag & mamma på väg till dragracing tävling.

RSS 2.0